Utrecht

Bunk restaurant Utrecht

EEN HEMELSE HANGOUT

Wij runnen een gezellig restaurant in een monumentale kerk met ons zelfgebrouwen bier op de tap, betaalbare gerechten op ons gevarieerde menu en lange tafels voor etentjes, drankjes, vergaderingen of zomaar een praatje. Kom binnen en zet de bloemetjes buiten in onze hemelse hangout.

Zelf zijn we niet religieus. Maar we hebben wel van die principes: Onze kerkdeuren staan altijd open, voor iedereen. Zelfs tijdens de optredens en exposities die we organiseren met lokale kunstenaars, is de toegang altijd laagdrempelig en bovendien kosteloos. Dat is nog eens lekker binnenkomen!  

lunchkaart

dinerkaart

VLEES, VIS, VEGA? ALLES GOED

Op ons menu staan gerechten die je kent uit de wereldkeuken. Geserveerd in een kom, met een verrassende twist. Je hebt ruime keuze uit duurzame vlees- en visgerechten, die ook heel lekker zijn als je ervoor kiest om ze vegetarisch te bestellen.

Ondertussen kiezen wij voor betaalbare en biologische streekproducten. En we doen er alles aan om voedselverspilling te voorkomen. Zo maken wij de kost duurzaam, maar niet duur.  

BIJNA ALTIJD OPEN

OK, toegegeven. Onze kerkdeuren staan niet altijd open. Maar wel bijna altijd. Vanaf 7 uur staat ons stadsontbijt voor je klaar en de keuken blijft open tot 22.30 uur.

  • Ontbijt 07.00 – 10.30
  • Lunch 10.30 – 16.00
  • Diner 17.00 – 22.30
  • Bites 22.30 – 24.00

Overdag bieden wij gratis werkplekken voor ZZP’ers en is BUNK een fijne plek voor afspraken, bijvoorbeeld voorafgaand aan een concert in Tivoli Vredenburg. Dat ligt namelijk maar 200 meter verderop. En het Centraal Station is ook op kruipafstand: 300 meter.

ONTBIJT: FOOD VOOR ELKE MOOD

De ene ochtend is de andere niet. Heb je een kater? Of ben je juist aan het detoxen? Zoek je een stevig ontbijt boordevol energie? Of wil je juist geen druppel vet vandaag?

Bij BUNK zijn er ontbijtjes voor elke bui. En elke dag serveren we vanaf 7 tot 10.30 uur ons stadsontbijt, met onbeperkt koffie, thee en sappen. Zodat jij je dag met een lekkere flow kan beginnen.

BIER VAN HIER

Als je trots bent op de stad, dan wil je hem graag proeven. Bij ons vind je koffie van de brander om de hoek en fris van lokale startups. We tappen veel bieren uit de streek en natuurlijk ons eigen BUNK bier. Onze drankkaart is verder lang en divers, want voor wijnen enzo moet je nou eenmaal de grens over. Voor elk wat chills. Hou je niet van lange lijstjes? Met de barman kom je er wel uit.

IN DE KERK GEBOREN 

Vroeger kwam de buurt samen in deze kerk. Nu willen wij die buurtfunctie weer terugbrengen. In een intiem interieur vol wonderlijke kunst en gerestaureerd kerkmeubilair.

Soms laten wij het oude orgel weer klinken tijdens een ontspannend katerontbijt. Soms kun je je hand laten lezen in een stiekem hoekje. In deze kerk staat de tijd niet langer stil. Maar je zou hem wel zomaar opeens kunnen vergeten.

reserveren

contact

BUNK Utrecht bevindt zich naast het Centraal Station. In de Westerkerk.

Liever met de auto? Kijk op  www.parkerencentrumutrecht.nl en parkeer met korting door vooraf een parkeerplek te reserveren.

Catharijnekade 9
3511RT Utrecht

+31 (0)88 69 69 811
utrecht@bunkrestaurants.com

Let's Talk About...